16-08-08

NIEUWE SONGS U2 UITGELEKT

WANTEDU2 is druk bezig met de opnames van een nieuw album. De band doet dit in het grootste geheim om niet voortijdig nummers te laten uitlekken, maar dat is mislukt. Nieuwe songs van U2 zijn uitgelekt en de schuldige daaraan is leadzanger Bono zelf.

Bono had misschien iets voorzichter moeten zijn met het spelen van de nieuwe nummers. Tijdens een vakantie in het Franse St. Tropez besloot hij het nieuwe materiaal te laten horen aan zijn familie. Klein probleempje was dat de ramen en deuren open stonden, omdat het mooi weer was.

Een fan van U2 kon het dan ook niet geloven wat hij hoorde toen hij langs de strandvilla van Bono liep. Het geluid was goed te horen op het strand en dus besloot hij de nummers op te nemen en op internet te zetten.

Het nieuwe album van U2 krijgt waarschijnlijk de naam 'No Line On The Horizon'. Dit is althans de naam van de website die de platenmaatschappij heeft geclaimd en is ook de naam van één van de nieuwe nummers.

In totaal zijn er vier nummers uitgelekt. Naast 'No Line On The Horizon' zijn dat 'Moment Of Surrender', 'For Your Love' en de nieuwe single 'Sexy Boots'.

In november moet het nieuwe album uitkomen. Andere tracks die op de cd staan, maar nog niet zijn uitgelekt, zijn: 'Love Is All We Have Left', 'One Bird', 'If I Could Live My Life Again' and 'The Cedars of Lebanon'.

17:22 Gepost door Sooi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.